© 2018  Saga Au Pair Services.

Barnomsorg fokuserar på barnets utveckling och välbefinnande

Letar du efter en extra hjälp ibland? Saga Au Pairs Services har en bra samling av tvåspråkiga (eller flerspråkiga), erfarna och kreativa barnpassare. Men alla med en sak gemensamt: Deras kärlek till barn.

 

Saga Au Pairs Services fokuserar på att erbjuda kvalificerade barnpassare som stimulerar barnens kreativitet med aktiva Play and Learn-aktiviteter. Att erbjuda barnet trygghet och kvalitetstid.

 

Våra barnpassare kan också hjälpa dig med: hämta och släppa av barnen i skolan; vid hämtning, ta ansvar för barnens middag och fyll deras tid med kreativa aktiviteter och hjälper till med deras läxor. Omsorg för ett sjukt barn som inte kan eller borde gå till skolan eller daghemmet; Extra hjälp vid barnfester, bröllop eller andra evenemang; Ta hand om barnet när skolan eller liknande är stängd.

 

Nannier som är flytande på andra språk, som engelska, svenska och portugisiska, kan sålunda kommunicera med barnet, huvudsakligen eller endast på de språk du begär.

Barnpassning med språkhandledning

Saga Au Pair Services tillhandahåller även tjänsten "nannyspråk". Våra barnvakter kan hjälpa ditt barn att bygga upp eller förbättra sina språkkunskaper genom samtal och utveckling av lekfulla och pedagogiska aktiviteter, beroende på barnets ålder.

 

Vi har barnvakt med olika modersmål som:

engelska

spanska

portugisiska


Om du har andra språkönskemål, kontakta oss!

Priser

Timpriset för barnpassning beror på tid och datum samt barnvaktens ålder. Priserna ges efter skatteavdrag (RUT-avdrag), om du inte kan använda RUT är priset dubbelt.


Vi debiterar minst 2,5 timmar per session.

Betalning

Vi fakturerar via e-faktura med en period på 15 dagar för betalningen. Vid RUT ansöker vi, efter att betalning erhållits, om det resterande 50% av beloppet hos Skatteverket.
 

Vid en tillfällig barnvakt skickar Saga fakturan till kunden inom 5 dagar efter det att tjänsten har tillhandahållits.

 

Vid barnvakt som kommer regelbundet varje vecka, skickar vi fakturan till kunden mellan den 12:e och 15:e varje månad.

Om Skattesubventionen - RUT - avdrag

Hur fungerar Rutavdraget? Du kan få max 25,000 kr i avdrag per år / person och det gäller både hushållstjänster och renoveringsarbete. Om du överskrider beloppet måste du betala fullt pris för tjänsten. För att barnomsorg ska ses som en hushållstjänst måste det ske i eller intill hemmet. Annars det fulla priset.

 

Om du är osäker på att du kan använda Rutavdraget eller om RUT täcker dina behov, kan du kontakta Skatteverket på deras nummer 0771-567567. Läs mer om Rutavdraget på www.skatteverket.se