© 2018  Saga Au Pair Services.

Varför vara au pair?

Kombinationen av att uppleva andra kulturer med chans att arbeta är något som kan vara till stor nytta för både au pairen och familjen.

Det är en utmärkt möjlighet att testa hur det är att vara en del av ett annat samhälle, och även om det är på kort sikt, kommer erfarenheten att vara i en livstid.

Ett perfekt sätt att njuta av de nordiska länderna samtidigt som du får chansen att inte bara lära dig nya färdigheter och språk, utan också om dig själv.

Mostrar Mais

Åtgärder för att vara au pair

 1. Fyll i förregistreringen eller skicka ett mail till Saga för att registrera dig i vår databas.
  Vid kontakt med SAGA skickar vi dig ett registreringsformulär med frågor om dina vanor, familj, personuppgifter, bland andra frågor som hjälper oss att hitta en värdfamilj som bäst passar din profil. Just nu kommer vi att lösa alla tvivel som kan finnas om programmet.

   

 2. Profilanalys och urval av värdfamiljer
  Efter analys av au pair-profilen söker vi i vår databas efter värdfamiljer och au pair som har en potential att matcha. Vi skickar au pair-profilerna till familjerna som bestämmer vilka kandidater de vill intervjua, högst 3 stycken. Efter intervjuerna bestämmer familjen vilken kandidat som passar bäst för dem. Om båda parter är överens, blir det en match.

   

 3. Match och vägledning
  Efter matchen kommer all vägledning att ges för de dokument som krävs för viseringsansökan, språkkurs etc. Vi vill ge en fullständig och säker upplevelse för båda parter. Efter matchningen kommer vi att övervaka au pair-programmet, och är tillgängliga för att vägleda, hjälpa till med eventuella inkompatibiliteter och eventuell rematch. När du har en matchning skickar vi de uppgifter som krävs för betalning av avtalsavgiften.